Waarom Dakservice Midden Nederland?

  • Jarenlange kennis en ervaring in dakwerken
  • Flexibele en snelle service
  • Vakkundige dak specialisten
  • 24/7 bereikbaar

Waarom Dakservice Midden Nederland?

  • Jarenlange kennis en ervaring in dakwerken
  • Flexibele en snelle service
  • Vakkundige dak specialisten
  • 24/7 bereikbaar

Daklekkage repareren

Lekkages aan daken zijn een grote ergernis voor veel woningbezitters, niet alleen omdat de bron van een lekkage vaak lastig te achterhalen is, maar ook omdat de schade vaak moeizaam te repareren valt. Lekkages zorgen voor verschillende schades, zoals rottende plekken in het houtwerk, schimmelvorming en mogelijke schade aan materiaal dat binnen staat. Het is niet altijd duidelijk hoe een lekkage ontstaan is.

Met de lekkagedienst van Dakservice Midden Nederland wordt de bron van de lekkage voor u opgezocht en waar mogelijk eventueel direct voor u gerepareerd. Mocht de schade niet direct te repareren zijn, dan zorgen wij voor een gepaste tijdelijke oplossing en komen we de volgende dag terug om de gehele reparatie uit te voeren.

Direct contact opnemen

[]
1 Step 1
Voor- en achternaam
Woonplaats (optioneel)
Telefoonnummer
Bericht
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Wij bellen u terug wanneer het u uitkomt! Laat hieronder uw gegevens achter.

[]
1 Step 1
Voor- en achternaam
Telefoonnummer
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Oorzaken lekkage onder uw dakdekking

Lekkages kunnen op meerdere manieren ontstaan onder uw dakbedekking. Zo kan er bij een hevige regenbui water onder uw dakpannen komen, wat vervolgens doorsijpelt langs het houtwerk van uw woning. Andere oorzaken zijn verstopte dakgoten, scheuren in dakleer (veelal bij platte daken) of door slijtage aan uw schoorsteen.

Om lekkages aan uw dakbedekking tegen te gaan raden we u aan uw dakbedekking eens per half jaar te laten controleren door een erkende dakspecialist. Zo worden beginnende problemen direct voor u gevonden en opgelost! Dergelijk onderhoud is mogelijk bij de lekkagedienst van Dakservice Midden Nederland, wij kunnen snel en effectief de daklekkage opsporen en repareren.

Daklekkage repareren door nieuwe dakbedekking

Niet iedereen vindt het direct nodig om een kleine beschadiging aan de daken te laten repareren, omdat het vaak om kleine plekken gaat. Toch kunnen de gevolgen bij nalatigheid behoorlijk groot worden. Bij hevige regenval kunt u te maken krijgen met toenemende lekkage tussen het houtwerk van uw dak en de dakbedekking, met rottende plekken in uw hout tot gevolg. Dit is niet alleen lastig te repareren, het kan ook gevaarlijk zijn als uw houtwerk steeds verder gaat rotten. Heeft u last van een lekkage dan is het verstandig direct in te grijpen, anders bestaat de kans dat uw dakbedekking volledig moet worden vervangen. Uw daklekkage repareren kan snel en effectief bij Dakservice Midden Nederland.