Waarom Dakservice Midden Nederland?

 • Jarenlange kennis en ervaring in dakwerken
 • Flexibele en snelle service
 • Vakkundige dak specialisten
 • 24/7 bereikbaar

Waarom Dakservice Midden Nederland?

 • Jarenlange kennis en ervaring in dakwerken
 • Flexibele en snelle service
 • Vakkundige dak specialisten
 • 24/7 bereikbaar

Stormschade aan uw dak! Gratis inspectie!

Is er stormschade ontstaan aan uw dak in Amersfoort, Leusden, Hoevelaken of Bunschoten-Spakenburg? Dan zoekt u Dakservice Midden Nederland, een gespecialiseerde organisatie met jarenlange ervaring in het repareren van alle soorten schade, aan alle soorten daken en dakbedekkingen. Wij staan bekend om onze snelheid, transparantie en gunstige tarieven bij zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Wij leveren de optimale oplossing in iedere specifieke situatie. En dat begint allemaal met een deskundige dakinspectie. Deze voeren wij kosteloos voor u uit in Amersfoort, Leusden, Hoevelaken of Bunschoten-Spakenburg. Maak hiervoor nu een afspraak met ons.

 • Daklekkage reparaties
 • Dakbedekking reparaties
 • Dakpannen reparaties
 • Schoorsteen reparaties
 • Nokvorst vervanging
 • Voegwerk reparaties

Direct contact opnemen

[]
1 Step 1
Voor- en achternaam
Woonplaats (optioneel)
Telefoonnummer
Bericht
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Wij bellen u terug wanneer het u uitkomt! Laat hieronder uw gegevens achter.

[]
1 Step 1
Voor- en achternaam
Telefoonnummer
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Spoed bij stormschade in Amersfoort, Leusden, Hoevelaken of Bunschoten-Spakenburg

Heeft u zo snel mogelijk hulp nodig voor de stormschade aan uw dak? Maak dan gebruik van onze spoedservice, die altijd bereikbaar is. Als u gevestigd bent in een straal van 30 a 50 km vanaf ons kantoor in Den Bosch, dan verhelpen wij uw stormschade waarschijnlijk al op dezelfde dag. Bijvoorbeeld als u bent gevestigd in de regio Amersfoort, Leusden, Hoevelaken of Bunschoten-Spakenburg. Zodra uw melding binnenkomt, sturen wij een specialist naar u toe voor de belangrijkste spoedwerkzaamheden. Hiertoe behoren alle nodige maatregelen voor het verhelpen van stormschade. Is de stormschade te omvangrijk of complex om direct te repareren, dan verzorgt onze specialist een passende noodoplossing.

Stormschade vereist maatwerk

Meestal vereisen dakreparaties en dakonderhoud op maat gemaakte oplossingen. Want niet alleen verschillen daken sterk van elkaar, ook het type schade verschilt per geval. Dit kan gaan over beschadigde vensters, dakgoten, dakbedekkingen en andere onderdelen van een pand. Ook daarom schakelt u Dakservice Midden Nederland in, omdat onze rijke ervaring in het repareren van stormschade in Amersfoort, Leusden, Hoevelaken en Bunschoten-Spakenburg heeft gezorgd voor absolute expertise en vakkundigheid.

Advies over uw stormschade

Het is prettig om te weten waar u aan toe bent bij stormschade aan uw dak. Want wat zijn nu eigenlijk precies de vereiste werkzaamheden bij het repareren van schade? Vergoedt uw verzekering dit? En wat moet u hiervoor doen? Na al die jaren worden wij nog altijd geconfronteerd met dergelijke vraagstukken tijdens werkzaamheden in Amersfoort, Leusden, Hoevelaken en Bunschoten-Spakenburg. Hierdoorhebben wij ruime ervaring en kennis op het gebied van stormschade. Wij delen deze informatie graag met u, neem hiervoor nu contact met ons op.

Nazorg

Zodra onze spoedwerkzaamheden zijn afgerond is het tijd om over de toekomst na te denken. Hoe moet uw dak duurzaam toekomstige stormen en noodweer doorstaan? Wat zijn hierin uw mogelijkheden en wat kosten deze? Op al deze en andere vragen geven wij u graag antwoord. Bij Dakservice Midden Nederland geniet u gedegen nazorg, op ieder moment.