Waarom Dakservice Midden Nederland?

  • Jarenlange kennis en ervaring in dakwerken
  • Flexibele en snelle service
  • Vakkundige dak specialisten
  • 24/7 bereikbaar

Waarom Dakservice Midden Nederland?

  • Jarenlange kennis en ervaring in dakwerken
  • Flexibele en snelle service
  • Vakkundige dak specialisten
  • 24/7 bereikbaar

Dakreparaties Zeist, Driebergen, Doorn en Maarn

Zoekt u een vakman op het gebied van dakreparaties in Zeist, Driebergen, Doorn en Maarn? Dan zoekt u Dakservice Midden Nederland, dat zich in deze omgeving dagelijks inzet voor diverse klanten. Wij doen het in een keer goed, omdat u uw dakreparatie ook maar één keer laat uitvoeren. Hierbij is snelheid van belang, omdat uw problemen veel overlast en hoge kosten opleveren. Of het nu gaat om uw dakgoot, gevel, schoorsteen of nokvorsten, schakel nu Dakservice Midden Nederland in. Wij komen snel bij u langs voor een gratis dakinspectie bij u in Zeist, Driebergen, Doorn of Maarn. U weet dan direct waar u aan toe bent. Maak hiervoor nu een afspraak.

Direct contact opnemen

[]
1 Step 1
Voor- en achternaam
Woonplaats (optioneel)
Telefoonnummer
Bericht
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Wij bellen u terug wanneer het u uitkomt! Laat hieronder uw gegevens achter.

[]
1 Step 1
Voor- en achternaam
Telefoonnummer
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Werkwijze

Dakservice Midden Nederland heeft een maatgerichte maar gestructureerde werkwijze ontwikkeld in al zijn jaren van dakreparaties in Zeist, Driebergen, Doorn en Maarn. Deze service is als volgt vormgegeven:

1. Inspectie – De eerste stap voorafgaand aan alle dakreparaties: een grondige inspectie om precies de schade te achterhalen. Alleen hiermee zijn dakreparaties doeltreffend én voordelig. Na de inspectie leggen wij u alles uit in heldere taal. Heeft u een noodgeval waar direct een oplossing voor nodig is, bijvoorbeeld bij vocht of lekkage, dan verzorgen wij direct uw dakreparatie(s). Als deze te omvangrijk is om direct te volbrengen, dan krijgt u een goede tijdelijke noodoplossing

2. Offerte – Al binnen drie werkdagen na onze dakinspectie ontvangt u onze vrijblijvende offerte. Hierin staat alles duidelijk onder elkaar: de nodige werkzaamheden, materiaalkosten en arbeidskosten zijn meteen inzichtelijk

3. Afspraak – Een afspraak maken wij direct, na uw akkoord. Hierbij kunt u zelf een geschikt tijdstip bepalen rekeninghoudende met uw persoonlijke of zakelijke planning.

4. Evaluatie – De evaluatie is een goed moment om uw laatste vragen te stellen en de dakreparaties na te lopen. Zo weet u ten alle tijden precies waar u aan toe bent.

5. Nazorg – Mocht u na onze dakreparaties in Zeist, Driebergen, Doorn of Maarn nog vragen of wensen hebben, dan bent u meer dan welkom om opnieuw contact met ons op te nemen. Wij geven u dan graag meer informatie en advies.

Dakreparaties en andere diensten in Zeist, Driebergen, Doorn & Maarn

U schakelt Dakservice Midden Nederland tevens in voor gerelateerde diensten die belangrijk zijn tijdens of na dakreparaties. Zo worden wij geregeld ingeschakeld in Zeist, Driebergen, Doorn en Maarn voor werkzaamheden zoals schoorsteenreparaties, daklekkage-reparaties, voegwerkreparaties, dakbedekking-reparaties, de vervanging van dakpannen of nokvorsten en het installeren van vogelweringen. Ook hebben wij een 24 uursservice voor noodgevallen.