Waarom Dakservice Midden Nederland?

 • Jarenlange kennis en ervaring in dakwerken
 • Flexibele en snelle service
 • Vakkundige dak specialisten
 • 24/7 bereikbaar

Waarom Dakservice Midden Nederland?

 • Jarenlange kennis en ervaring in dakwerken
 • Flexibele en snelle service
 • Vakkundige dak specialisten
 • 24/7 bereikbaar

Geen stormschade meer aan uw dak!

Heeft u stormschade aan uw dak, dan zoekt u zo snel mogelijk hulp in Barneveld, Lunteren, Voorthuizen of Kootwijkerbroek. Want hier is Dakservice Midden Nederland actief, een bedrijf met jarenlange ervaring in het renoveren en repareren van alle soorten daken. Kenmerkend aan onze service: onze snelheid, transparantie en gunstige tarieven. Hierdoor worden wij dagelijks ingeschakeld door zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Hen en u geven wij de best mogelijke service, in iedere situatie. Wij zijn dan ook benieuwd naar uw problemen. Vertel ons meer, neem contact met ons op. Wij geven u meteen advies en verzorgen een spoedige oplossing.

 • Daklekkage reparaties
 • Dakbedekking reparaties
 • Dakpannen reparaties
 • Schoorsteen reparaties
 • Nokvorst vervanging
 • Voegwerk reparaties

Direct contact opnemen

[]
1 Step 1
Voor- en achternaam
Woonplaats (optioneel)
Telefoonnummer
Bericht
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Wij bellen u terug wanneer het u uitkomt! Laat hieronder uw gegevens achter.

[]
1 Step 1
Voor- en achternaam
Telefoonnummer
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Stormschade? Meteen een dakreparatie!

Met Dakservice Midden Nederland heeft u een voortvarende partner die snel uw situatie opmeet en hierbij een passende oplossing formuleert. Vanuit onze jarenlange ervaring in Barneveld, Lunteren, Voorthuizen en Kootwijkerbroek begrijpen wij als geen ander hoe groot uw overlast is en hoe snel stormschade kan zorgen voor ergere problemen en oplopende kosten. Hierbij is onze technische expertise van meerwaarde: wij gaan bovengemiddeld snel maar toch grondig te werk.

Spoedreparatie voor stormschade in Barneveld, Lunteren, Voorthuizen of Kootwijkerbroek

Zit u op het moment verlegen om een specialist voor uw stormschade? Dan heeft u onze spoedreparatie nodig. Binnen een straal van 30 a 50 km vanaf ons pand in Den Bosch zijn wij nog op dezelfde dag bij u op locatie voor een spoedreparatie, zelfs ’s avonds. Meteen na het binnenkomen van uw melding rijdt onze specialist naar u toe in Barneveld, Lunteren, Voorthuizen of Kootwijkerbroek, met een bus vol materialen voor de spoedwerkzaamheden. Hiermee neemt hij alle nodige maatregelen om ergere stormschade te voorkomen. Is uw probleem niet per onmiddellijk definitief op te lossen, dan krijgt u een volwaardige noodoplossing.

Aanvullende kennis over stormschade aan daken

Omdat wij zo lang werkzaam zijn in Barneveld, Lunteren, Voorthuizen en Kootwijkerbroek, hebben wij ruime ervaring met en kennis van de vele details omtrent stormschade. Zo raden wij u aan meteen foto’s te maken van uw dak en de andere onderdelen van uw huis. En ook over welke schade uw verzekering al dan niet vergoed adviseren wij u graag. Neem ook hiervoor gerust contact met ons op.

Prettige nazorg na stormschade

Na het afronden van onze spoedwerkzaamheden is het tijd om aan de permanente oplossing te werken. Wilt u zeker weten dat stormschade aan uw dak in de toekomst niet meer voorkomt? Wij geven u graag de adviezen en verlenen de werkzaamheden die hier voor nodig zijn. Heeft u op elk ander moment nog vragen, dan kunt u ook hiervoor bij ons terecht.